echte zorg op maat .be

Echte zorg op maat verdient een ernstige financiering

Tijd voor actie

di 25 apr 2017 - 14:57 -- Echte zorg op maat
Zeg nu zelf, is het niet stilaan tijd dat we in actie schieten? Laten we deze regering afbreken wat er in de sector de voorbije 30 jaar is opgebouwd? Natuurlijk niet. Jij (en/of samen met je collega's, met de bewoners, met hun familie en/of met de directie) organiseert een actie? Hier is de plaats om die met ons te delen.

tijd voor actie

Op vrijdag 10 juni 2016 voerden werknemers uit de gehandicaptenzorg in Brussel actie tegen de Vlaamse regering én de werkgeversorganisaties.

Hasselt – Op de bijzondere ondernemingsraad van 2 maart deelde Ado Icarus VZW haar intentie tot collectief ontslag mee van 30,51 VTE van de 163,2 VTE.

In 1983 werd er bespaard in de gehandicaptenzorg. Er werd een personeelsstop doorgevoerd. De gevolgen hiervan zijn nog steeds pijnlijk voelbaar.

Op donderdag 18 mei 2017 voerden 500 werknemers, bewoners, familieleden en sympathisanten van DVC Sint-Jozef in Antwerpen actie voor meer personeel.

Op donderdag 29 juni 2017 vatten de vakbondsafgevaardigen van de LBC-NVK in vzw Borgerstein post aan de hoofdzetel in Sint-Katelijne Waver.

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon
e-mail icon